Siden 1995

Kirurgisk klinik Brabrand

I klinikken

Ved ankomst til klinikken vil den læge der foretager indgrebet tage imod jer og informere jer om proceduren, risici og forholdsreglerne efter omskæringen. Det sikres at begge forældre er til stede og giver informeret samtykke til indgrebet.

Portrait of an excited little boy standing and showing okay gesture isolated over orange background

Det er anbefalet at smøre med Tryllecreme ca. 45-60 min inden jeres aftale. Det kan købes på apoteket i håndkøb under navnet Emla eller Tapin. Det fås både som creme, plaster og som kombination med creme + plaster. Det anbefales at købe det som kombination med creme + plaster. Man bruger det ved at smøre et tykt lag rundt om penisroden og dække det til med det tilhørende plaster. Hvis man bruger creme uden tilhørende plaster, kan man dække det med husholdningsfilm. 

Det anbefales at medbringe sukkervand i sutteflaske. Sukkervand har en dokumenteret smertestillende og beroligende effekt og kan bruges supplerende til lokalbedøvelse både under bedøvelse og under omskæringen. Man blander 10 gr. sukker i 100 ml kogt vand.

Hvis din baby drikker modermælk eller modermælkserstatning af flaske bedes du også medbringe dette.

Det er en forudsætning for indgrebet at jeres søn er sund og rask. Hvis jeres barn har kendte sygdomme eller lidelser bedes i kontakte klinikken inden tidsbestilling. 

Husk at medbringe barnets sygesikringskort hvis I har dette. Hvis i endnu ikke har modtaget det bedes i medbringe barnets CPR-nummer.
Medbringe ekstra bleer og ekstra tøj for en sikkerheds skyld. Store drenge anbefales at have løst tøj på fx en lang traditionel kjortel.

Husk at medbringe mundbind som er påkrævet i undersøgelsesstuen.